Partnerzy

 


Z ogromną przyjemnością ogłaszamy listę kucharzy, którzy już bezpośrednio podczas prac zespołu powalczą o udział w ścisłej kadrze narodowej juniorów na Olimpiadę Kulinarną w Erfurcie 2016.

Lista młodych kucharzy, którzy ukończyli II etap eliminacji do Narodowej Reprezentacji Juniorów Erfurt 2016.
 
Zarząd na trenera Reprezentacji nominował: Sebastiana Krauzowicza.
 
Kapitanem Reprezentacji został Bartosz Peter.
 
1. Patryk Mach
2. Karol Płoch
3. Marek Pilch
4. Marcin Gajowniczek
5. Piotr Krzyżański
6. Oskar Wiewiórski
7. Paweł Żurkowski
8. Adrianna Bąk
9. Dawid Konior
10. Michał Seyda
11. Daniel Warszawski
12. Kamil Werewka
13. Piotr Ostrowski
14. Dominik Zając
15. Grzegorz Król
16. Norbert Koch
17. Paweł Liśkiewicz
18. Marcin Talipski
19. Maciej Komendera
20. Jakub Kubiak
21. Sebastian Wilczek - zawodnik z Luxemburga (rezygnacja zawodnika )
22. Mateusz Reszczyk - zawodnik z Luxemburga
23. Karol Karpiak - zawodnik z Luxemburga
24. Bartłomiej Wrona - zawodnik z Luxemburga
25. Kamil Jędrzejewski - zawodnik z Luxemburga
26. Michał Ziaja - zawodnik z Luxemburga
27. Kamilem Przewdziecki
28. Przemysław Paweł Kopania
 
Jest to lista Kucharzy którzy otrzymali wielką szansę wejścia do ścisłego składu kadry Narodowej. Ujawnię, że skład będzie co najmniej zdublowany, o ile dzielnie przetrwają do końca treningów. Obydwa składy wyjadą do Erfurtu. Wzorem poprzedniej edycji Luksemburga i Erfurtu stwierdziliśmy, że to absolutnie fair żeby wszyscy którzy pozostaną w grze do końca doznali tego uczucia i zasmakowali klimatu wielkiego święta Kucharzy z całego Świata. Kandydatom którzy tym razem nie dostali się do tego etapu pragnę w imieniu Zarządu OSSKIC podziękować za odwagę bo tym głównie charakteryzują się tak młodzi Kucharze. Ci z Was którzy wejdą do finału uzyskają jeszcze kilka nowych sprawności. Między innymi: waleczność, posłuszeństwo, wiedzę i upór.
 
Zarząd OSSKIC życzy sukcesów i wytrwałości!