Partnerzy

 

Targi Eurogastro 2018

 

Koleżanki i koledzy,
serdecznie zapraszamy na rozpoczynające się już we środę, 21 marca, targi Eurogastro, najwiekszą i najbardziej prestiżową imprezę tego typu w Polsce. Szczególnej uwadze polecamy stanowisko naszego partnera strategicznego, firmy Selgros TransGourmet, gdzie przez trzy dni swoje umiejętności będą prezentowali zawodnicy Narodowej Reprezentacji Polski Kucharzy Profesjonalistów. Ich występ na Pucharze Świata w Luksemburgu będzie także jednym z tematów konferencji prasowej firmy Selgros TransGourmet, która odbędzie się we czwartek, 22 marca, o godz. 12.30.
A oto harmonogram livecookingu:

ŚRODA 21.03
12:00-12:30 Bartosz Peter – Skrei/ palone masło/ maślanka/ kalarepa/ ogórek
13:00-13:30 Marcin Gruszka – Podwędzany łosoś/ cytrusy/ pikle/ tapioka
14:00-14:30 Adam Woźniak – Bulion z kaczki/ języki i serca/ grzyby
15:00-15:30 Liviu Preda – Transgourmet Romania
16:00-17:00 Michał Iwaniuk – Deser

CZWARTEK 22.03
12:00-12:30 Adam Adamczak – Żurek na zakwasie żytnim/ jajko przepiórcze/ czosnek niedźwiedzi
13:30-14:30 Liviu Preda – Transgourmet Romania
15:00-15:30 Jarek Kin – Sum wędzony/ ziemniak/ szafran/ szczypiorek
16:00-16:30 Michał Iwaniuk – Deser

PIĄTEK 23.03
12:00-12:30 Dawid Grucel – Makrela/ burak/ quinoa/ creme fraiche
13:30-14:30 Michał Kuduk – Policzki wołowe/ kasztany/ marchew/

15:00-15:30 Mariusz Roch – Deser