Partnerzy

 

Udane prezentacje

 

W czwartek 24.05 i piątek 25.05, podczas Warsaw Gastro Show, można było obejrzeć bardzo ciekawe pokazy kulinarne firmowane przez OSSKIC.

Prezentaqcja „Kiełki i nie tylko…” prowadzony przez Dawida Feista i Łukasza Daszyńskiego, udowodnił, że tytułowe kiełki to nie tylko banalny element dekoracyjny. Odpowiednio potraktowane i przygotowane mogą do dania bardzo dużo wnieść dzięki swoim smakom i teksturze. Potwierdziły to grupy zafascynowanych widzów obserwujących działania młodych kucharzy.

Z kolei pokaz „Pieczywo & kuchnia bankietowa” miał dwie odsłony. Czwartkową poprowadził Andrzej Wiesławski, Szef Kuchni La Lorraine Bakery Group, którego wspierała młodzież z Poznańskiej, w piątkowej dołączył Tomek Gawarzyński, Bake-Off Chef La Lorraine Bakery Group. Niezwykle udane i ciekawe prezentacje uczące także jak nie marnować produktów i wykorzystywać je w całości.

Wielkie podziękowania za wsparcie dla partnerów: Grupy DoraMetal, firm Bukat, Sante, Maspex, Urbanek i Nestlé.